avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru - revocare acord
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru - revocare acord

Buna ziua,

Am o dilema: azi cand veneam la birou am vazut un afis pus pe usa blocului prin care asociatia de proprietari anunta ca revoca toate acordurile date firmelor pt infiintare sediu social/punct de lucru. Care sunt consecintele legale ale acestei decizii? Trebuie sa parasesc sediul, trebuie sa desfiintez punctul de lucru?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 11:49, 30 Martie 2009
Acordul respectiv a fost dat la infiintarea firmei/firmelor pe durata nedeterminata. Schimbarea destinatiei spatiului a fost facuta la data obtinerii acordului .Ar trebui sa vedeti care este motivul acestei revocari din partea asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor fortis strategye & consulting fortis strategye & consulting Buna ziua, as dori sa intreb daca este necesar acordul vecinilor pentru un salon de infrumusetare la casa , conform carei legi este reglementata dilema mea, ... (vezi toată discuția)
Aviz schimbarea destinației locuințelor. frasier frasier Aviz schimbarea destinației locuințelor. Comitetul executiv din cadrul asociației de proprietari este obligat să acorde acest aviz scris (prevăzut la art ... (vezi toată discuția)
Actiune evacuare asociatie proprietari nicoleta74 nicoleta74 Buna ziua! Am o dilema, referitor la un demers privind evacuarea unei asociatii de proprietari aflata la parterul unui bloc, intr-o incapere bun in proprietate ... (vezi toată discuția)