Multumesc,
Da, in intervalul noiembrie 2012-aprilie 2013 ex proprietarii au locuit in apartament.
Da, in momentul in care am intrat in apartament am anuntat asociatia .
Buna ziua,
Am si eu cateva nelamuriri, daca poate cineva sa ma ajute.
In noiembrie 2012 am cumparat un apartament prin licitatie, dar nu am intrat in posesia lui decat in aprilie 2013, in tot acest timp sau acumulat cheltuieli la intretinere pe care fostii proprietari nu le-au achitat.
1) Eu as vrea sa stiu daca trebuie sa achit mai intai acele cheltuieli ca sa pot sa sa-i dau in judecata pentru a-mi recupra banii?
2) In cat timp trebuie sa fac aceste demersuri de la intrarea in posesie ?
Multumesc mult!
Salut,
multumes pentru raspuns , doresc sa stiu daca acea notificare o fac in scris sau este suficient sa fie verbal, si termenul rezonabil sa fie de o saptamana doua sau o luna, intreb acest lucru deoarece am adjudecat imobilul anul trecut in luna octombrie si de atunci ma tot judec cu fostul proprietar care a deschis 4 dosare de contestatie si sunt oarecum nerabdatoare sa intru in locuinta.
eu trebuie sa platesc intretinerea de cand am adjudecat locuinta dar in tot acest timp fostul proprietar a locuit in imobil exista vreo sansa sa imi recuperez banii pe care trebuie sa ii platesc pe intretinere pana in prezent.
Multumesc!
Buna seara,
Ce perioada de timp trebuie pastrate bunurile fostului proprietar in locuinta in urma executarii silite, daca exista vreo posibilitate prin care sa "scap" de bunurile respective .
multumesc!
Buna ziua,
Am avut si eu un proces pe care l-am castigat (mi-a comunicat avocatul dar am vazut si eu pe portalul judecatoriei) dar cu posibilitatea de a face recurs, procesul a avut loc acum aproximativ o luna si nu am primit inca acasa hotararea instantei.
Am vorbit cu avocatul si mi-a zis ca poate sa dureze pana la 3 luni pana primesc acasa, rugamintea mea este daca exista vreo cale prin care sa pot intra in posesia hotararii mai repede ( atat eu cat si cealalta parte) .
Multumesc mult.