Buna seara,
Ce perioada de timp trebuie pastrate bunurile fostului proprietar in locuinta in urma executarii silite, daca exista vreo posibilitate prin care sa "scap" de bunurile respective .
multumesc!
Notificati vechiul proprietar sa ridice bunurile, în caz contrar nu va asumaţi răspunderea pentru integritatea acestora, îi acordat-o un termen rezonabil sa le ridice, nu va puteţi transforma imobilul într un depozit permanent.
Salut,
multumes pentru raspuns , doresc sa stiu daca acea notificare o fac in scris sau este suficient sa fie verbal, si termenul rezonabil sa fie de o saptamana doua sau o luna, intreb acest lucru deoarece am adjudecat imobilul anul trecut in luna octombrie si de atunci ma tot judec cu fostul proprietar care a deschis 4 dosare de contestatie si sunt oarecum nerabdatoare sa intru in locuinta.
eu trebuie sa platesc intretinerea de cand am adjudecat locuinta dar in tot acest timp fostul proprietar a locuit in imobil exista vreo sansa sa imi recuperez banii pe care trebuie sa ii platesc pe intretinere pana in prezent.
Multumesc!