ma scuzati ca va intreb dar eu m-am interesat la inspectoratul de politie si mi s-a spus ca punctele se aplica rettroactiv si nu conteaza daca imi expira alte puncte intre timp ca tot trebuie sa stau pe tusa daca pierd procesul chiar daca in momentul ala nu mai am 15 pct,dumneavoastra sunteti sigur ca daca se anuleeaza alte puncte intre timp si daca atunci cand pierd procesul nu mai am 15 pct nu mai stau pe dreapta?
buna seara,daca am pierdut un proces dupa ce am contestat un proces verbal,am acumulat 15 pct si ar trebuii sa stau pe dreapta 30 de zile vroiam sa va intreb daca mai e vreo cale de cintestare asupra celor 15 pct nu doar a unui proces verbal .Sau daca este vreo modalitate sa stau mai putin de 30 de zile
buna seara,am o intrebare in legatura cu punctele penalizare. am acumulat cele 15 pct dar am contestat procesul verbal.intre timp mi-au expirat alte puncte mai vechi,dar procesul l-am pierdut. acum daca ar fi sa calculez punctele mai am doar 14,ce stiti mi se mai suspenda permisul pt o luna sau nu/?
intrebarea mea este daca o sa se aplice legea si pentru amenzile primite inaintea aprobarii legii,adica pt amenzile luate cu un an in urma de ex? multumesc anticipat
Va multumesc pentru raspuns dar acum nu stiu pe cine sa cred,colegul de mai sus a spus ca decizia se pune in aplicare rettroactiv daca pierd procesul si tot o sa fiu nevoit sa stau pe tusa o luna
buna ziua,am si eu o intrebare,am contestat un proces verbal dupa ce am fost prins cu 75 km/h in localitate,am facut asta doar pentru a nu mi se suspenda permisul pt acumularea celor 15 pct .Intrebarea mea este,daca pierd procesul cu politia dar intre timp imi expira alte puncte luate mai demult mi se mai suspenda permisul chiar daca nu mai am in acel moment 15 pct?nu stiu cat de explicit am fost dar sper sa primesc un raspuns.Va multumesc