avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie proces verbal

buna seara,am o intrebare in legatura cu punctele penalizare. am acumulat cele 15 pct dar am contestat procesul verbal.intre timp mi-au expirat alte puncte mai vechi,dar procesul l-am pierdut. acum daca ar fi sa calculez punctele mai am doar 14,ce stiti mi se mai suspenda permisul pt o luna sau nu/?
Cel mai recent răspuns: andr3y921 , utilizator 21:47, 26 Februarie 2013
De principiu, odata ce 15 puncte conduc la o anumita sanctiune ele devin un fel de "tot unitar". Asadar, printr-o plangere nu putem sa facem astfel incat sa curga prescriptia pentru unele sanctiuni din acel "tot unitar" si sa scapam astfel de ele, in timp ce se suspenda executarea altor sanctiuni din aceeasi unitate.
Parerea mea :sorry:
ma scuzati dar ati putea fi putin mai explicit adica sa imi explicati mai pe intelesul tuturor.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal andr3y921 andr3y921 buna ziua,am si eu o intrebare,am contestat un proces verbal dupa ce am fost prins cu 75 km/h in localitate,am facut asta doar pentru a nu mi se suspenda ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto 15 puncte roman_costi roman_costi Sotia mea a incasat astazi 08.08.2012 3 puncte penalizare pentru viteza. Indicatorul rutier indica o limita de 70 km/h, iar pe asfalt cu vopsea in locul in ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie cu puncte si pierdut pifulet pifulet buna ziua, am o nelamurire si sper ca o sa ma lamuriti dvs. deci: am avut un pv cu 4 pct penalizare si am facut contestatie, procesul a durat aprox 24 luni, ... (vezi toată discuția)