avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate pavelcosty

Activitate pavelcosty

Răspuns la discuția DREPT DE MOSTENIRE
multumesc .
si o ultima intrebare. daca as cumpara o casa impreuna cu ea dupa decesul unuia dintre noi averea se imparte intre mostenitorii ei sau ai mei . ea are un copil si eu 2 copii. multumesc f. mult
MULTUMESC. DOAR O NECLARITATE AM. DUPA DECESUL SOCRILOR CAT IMI REVINE?
BUNA ZIUA. AM SOTIA DECEDATA DIN IULIE 2018 CU CARE AM 2 COPII. AVEM UN APARTAMENT IMPREUNA SI UN SPATIU COMERCIAL DE 20MP. CARE SUNT PARTILE CE SE CUVIN FIECARUIA?
INTRE TIMP DIN 2019 IANUARIE M AM RECASATORIT LEGAL . LA CE AM FACUT CU PRECEDENTA ACTUALA NU ARE NICI UN DREPT. TOTUSI EU VREAU SA INVESTESC IN LOCUINTA PARINTILOR EI CU CARE ARE UN CONTRACT DE INTRETINERE SAU CEVA DE GEN URMAND DUPA MOARTEA PARINTILOR ,EA SA DEVINA PROPRIETAR. IN CAZ DE SE INTAMPLA CEVA IN PERIOADA ASTA SI EU SA ZICEM INVESTESC 20.000 SAU 40.000 LEI VOI PUTEA CERE VRE UN DREPT? MULTUMESC
buna ziua. sunt agent de asigurare si asa cum scrie in lege dv sunteti obligat sa ne oferiti un numar de telefon mobil corect sau o adresa de email valabila. doar asa veti putea fi contactat de brokerul respectiv cu 30 zile inainte de expirarea rca. daca intre timp nu mai aveti nr. de telefon valabil , ori l ati schimbat aveti obligatia sa ne anuntati si sa putem face modificarea cu noul nr. de telefon. nu vi se pare corect?!
Discuție mostenire
buna ziua. a decedat sotia de 6 luni si avem 2 copii impreuna. cat am eu si cat copii drept la mostenire?
puteti lua nr.rosii de 3 ori cate o luna si rca la fel.doar atat
Am platit taxa de poluare in 2010 ,am dat in judecata anaf in 2012 si anul acesta pe 27 .01.2014 am avut recursul la iasi dupa ce in septembrie 2013 am obtinut hotarare judecatoreasca,bineinteles ca a fost respins recursul formulat de anaf. Intrebarea mea este cand voi primi banii? Toti odata sau in cinci ani cum au dat astia legea?multumesc:(
am reusit sa sistez platile la pensii depunand la finante declaratia 601,dar pentru ca am apucat si am platit pensia pe ianuarie si februarie in total vre-o 460 lei ,as vrea sa stiu daca pot si cum sa-mi mute acei bani din contul pensiei in contul sanatatii ,acolo unde am debit de achitat.am vorbit cu un functionar de la finante{un cunoscut )si mi-a spus ca ar trebui depusa o cerere.ma ajuta cineva sa-mi confirme daca mmerge asa?va rog
am depus declaratia 601 la anaf pe 13.03.13,nu am primit nici un raspuns pana acum.ce trebuie sa fac?va rog mult