avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa de poluare 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa de poluare 2010

Am platit taxa de poluare in 2010 ,am dat in judecata anaf in 2012 si anul acesta pe 27 .01.2014 am avut recursul la iasi dupa ce in septembrie 2013 am obtinut hotarare judecatoreasca,bineinteles ca a fost respins recursul formulat de anaf. Intrebarea mea este cand voi primi banii? Toti odata sau in cinci ani cum au dat astia legea?multumesc:(
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 08:53, 6 Martie 2014
la fel sunt si eu ....
Conform ordonantei 8/2014, cat va ramane in vigoare, respectiv in 5 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reuperare taxa auto 2010 nidac nidac Buna ziua, In ianuarie 2013 am solicitat in instanta recuperarea taxei auto (2061 Ron) platita in 2010 pentru un autoturism nou Ford Focus. Deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Pot face revizuire? in cat timp? glo glo RECUPERARE TAXA POLUARE. am avut de recuperat mai multe taxe poluare ce au fost achitate sub Lg 9/2012 , in timp ce aceasta lege a fost suspendata. Cu ... (vezi toată discuția)