avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot face revizuire? In cat timp?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot face revizuire? In cat timp?

RECUPERARE TAXA POLUARE.

am avut de recuperat mai multe taxe poluare ce au fost achitate sub Lg 9/2012 , in timp ce aceasta lege a fost suspendata.
Cu exceptia uneia, toate actiunile au fost admise.
La actiunea respinsa , Am facut recurs, dar simplu vad pe portal. Respinge recursul, mentine hot atacata . Am anexat la concluziile scrise , Ordonanta Curtii Europene din 3 februarie 2014 .Si totusi a respins recursul.
Ce cale de atac pot folosisi cum asi putea motiva?
Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:20, 17 Aprilie 2014
Trebuia să precizați de la bun început când a început procesul ca să ne putem raporta la Codul de procedură civilă aplicabil. Oricum, dacă formulați cerere de revizuire, aceasta va fi respinsă ca inadmisibilă pentru că hotărârea pronunțată în recurs nu evocă fondul. Poate fi atacată cu revizuire doar o hotărâre care evocă fondul, indiferent de Codul de procedură civilă aplicabil. O hotărâre judecătorească prin care a fost respins recursul nu evocă fondul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla in urma introducerii unei cereri de revizuire? valyyc valyyc Buna ziua! In urma unui proces am obtinut o hotărâre care ţine loc de act autentic de vânzare-cumpărare, cu recurs în 15 zile de la comunicare ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire donigao donigao Buna ziua, Am pierdut un proces pe fond, drept pentru care am declarat recurs care si acesta a fost respins. Decizia instantei de recurs a fost un\" ... (vezi toată discuția)
Recurs-revizuire ionut c ionut c Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)