avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate miaaleja

Activitate miaaleja

nu cred ca am inteles bine.Ce sa mediem ,daca copilul sta si e ingrijit de mama,iar tatal nici nu tine legatura cu el si nici nu trimite nimic pt sprijin financiar?Si suntem inca,casatoriti.
sunt intr-o similara,si divortul nu ar fi chiar o prioritate pt mine atata timp cat sotul e plecat si nu ne deranjeaza,fizic vorbind,dar problema cu pensia alimentara e chiar ff importanta pt ca el ca tata nu mai tine legatura cu fiul sau de cateva luni bune,si nici financiar nu-l sustine,iar salariul meu.....e mai mult decat modest.Deci nu inteleg de ce ar putea instanta sa respinga un eventual proces pt pensie alimentara daca nu bag si divortul.Sincer,acum,un proces si cu divortul m-ar impovara si mai mult,financiar vorbind.Am uitat sa precizez ca noi suntem separati,de mai bine de un an.
Răspuns la discuția Agresiune copil la scoala
multumesc pt raspunsuri,dar nu exagerez cand spun agresiune pt ca fetita mea are o vanataie deasupra ochiului stang si fata plina de zgarieturi.Si da,conteaza ce atitudine vor avea cei responsabili in continuare.
buna ziua, azi fetita mea de 7 ani a venit de la scoala batuta de un coleg de clasa.dar batuta destul de bine are vanatai,zgarieturi pe fata.Am fost si am facut plangere la directoare dar raspunsul ei :"ca sunt copii,si nu o sa se mai intample"mai mult m-a revoltat decat sa ma linisteasca.Bataia a avut loc in pauza si acest lucru ar scuza-o oarecum pe invatatoare ca nu i-a supravegheat si s-a intamplat incidentul dar din cate am inteles ei au fost lasati singuri si dupa ce a sunat pt ca,cadrul didactic "a avut putina treaba".Ce ma sfatuiti sa fac?plangere la politie,la inspectoratul scolar sau sa vorbesc doar cu parintii copilului care a batut-o?Nu vreau sa cad in ridicol dar nici nu am liniste daca nu stiu ca am facut tot pt siguranta ei.va multumesc
si dupa ce termini cursul de mediator unde gasesti potentiali clienti?din colaborari?
buna ziua,As dori si eu o indrumare in urmatoarea problema.La mine pe scara,la parter si etajul 1,nu functioneaza iluminatul pe casa scarii.Azi,cand fiica mea de 19 ani a intrat in bloc a vrut sa lase usa blocului deschisa ca sa aiba putina lumina pana urca.Un vecin a vazut si a sarit la ea imbrancind-o si vorbindu-i foarte urat,sa lase usa de la bloc inchisa ca el are condens la usa apartamentului sau etc.,cu toate ca fiica mea nu i-a vorbit urat.In plus a mai si amenintat-o,ca el face legea acolo si o sa-i arate el ei.as dori sa stiu unde ma pot adresa sa fac o reclamatie cu privire la incidentul aratat pt ca nu vreau sa las lucrurile asa si nu cred ca trebuie sa vii cu frica acasa ca nu stiu ce vecin are toane si sare sa te imbranceasca din mai stiu eu ce motive.Cu respectivul nu se poate discuta civilizat.Va multumesc.
Răspuns la discuția succesiune
multumesc!deci sa inteleg ca nu e obligatoriu sa se dezbata succesiunea in termen de 6 luni.
Discuție succesiune
buna ziua,puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul urmator:intr-o familie cu 2 copii majori,parintii detin un teren si doua imobile,apoi decedeaza unul dintre soti.Trebuie dezbatuta succesiunea neaparat daca celalalt sot doreste sa instraineze terenul?Poate vinde fara acordul copiilor?in cat timp de la deces trebuie rezolvata treaba cu succesiunea?
buna ziua,As vrea sa stiu daca fiscul poate avea acces la contul personal(de salariu,) al unei persoane.De exemplu ,daca o persoana nu a avut venituri salariale o perioada ,ei ar putea verifica daca in acel cont au intrat bani din alte surse?si in ce conditii s-ar putea intampla asta.Va multumesc.