avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... agresiune verbala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

agresiune verbala

buna ziua,As dori si eu o indrumare in urmatoarea problema.La mine pe scara,la parter si etajul 1,nu functioneaza iluminatul pe casa scarii.Azi,cand fiica mea de 19 ani a intrat in bloc a vrut sa lase usa blocului deschisa ca sa aiba putina lumina pana urca.Un vecin a vazut si a sarit la ea imbrancind-o si vorbindu-i foarte urat,sa lase usa de la bloc inchisa ca el are condens la usa apartamentului sau etc.,cu toate ca fiica mea nu i-a vorbit urat.In plus a mai si amenintat-o,ca el face legea acolo si o sa-i arate el ei.as dori sa stiu unde ma pot adresa sa fac o reclamatie cu privire la incidentul aratat pt ca nu vreau sa las lucrurile asa si nu cred ca trebuie sa vii cu frica acasa ca nu stiu ce vecin are toane si sare sa te imbranceasca din mai stiu eu ce motive.Cu respectivul nu se poate discuta civilizat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 13:35, 17 Februarie 2013
fiica dvs. ar putea formula (în 2 exemplare o plângere cu privire la agresiunea la care a fost supusă, poate există și ceva martori, altfel e cam dificil în a determina agresorul să recunoască fapta.Totuși, potrivit afirmațiilor dvs. precum că respectivul ”face legea . . . ” e posibil ca acesta să recunoască : e ușor afectat de . . .) și înregistra cât mai curând posibil la secția de Poliție de care aparține.Va opri un exemplar pt. ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie Naim sis Naim sis Ce fel de ordin poate fi obținut pt protecția personala si a proprietatii, din partea Judecătoriei locale? Nu sunt membru de familie agresat si protejat ... (vezi toată discuția)
Bataie fara pumni !!! crazy_kyky crazy_kyky Am asistat la o bataie care nu e chiar bataie si sunt persoana care am chemat politia... un vecin (il numim V) se certa cu mama unui prieten ... eram cu el ... (vezi toată discuția)
Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)