avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate aditza740

Activitate aditza740

Răspuns la discuția unde ma pot angaja?
in prezent sunt incasator bilete iar profilul este mate info
ce locuri de munca pot gasi daca nu am terminat liceul [,sunt inscrisa la unul mai am un an si termin!]si am 1 an experienta? ca ce ma pot angaja?in ce domenii?
Răspuns la discuția se mai poate face recurs?
VA MULTUMESC PT SFATURI!mai am o intrebare pt dvs!am vreo sansa de castig daca deschid un proces in care sa solicit instantei un drept de locuinta in apartamentul parintilor mei adoptivi?
Răspuns la discuția se mai poate face recurs?
deci nu la parchet trebuia sa fac !exista un termen limita pt a face recurs deoarece eu acum 8 luni am avut un accident si am fost in imposibilitate de a ma deplasa!procesul a fost acum 1 an iar sentinta a fost data in iunie 2012!
am avut un proces si prin neprezentare am pierdut!dar nu am fost instiintata la timp prin posta de termene deoarece nu mai locuiam la adresa din buletin!am facut recurs la parchet si a fost respins!mai pot face ceva?
noi am facut o procura prin care il imputernicim pe dl respectiv cu depline puteri sa ne reprezinte pt vanzarea terenului nostru catre o firma din oradea cu un anume pret mentionand ca am primit suma respectiva iar dl respectiv nu s_a ocupat de vanzare!in schimbul sumei de bani a primit de la noi titlu de proprietate in original!
nu eu l_am platit !el mi_a dat mie o suma de 72 mil lei vechi atunci si pe actul facut cu el scrie procura adica imputernicire de catre mine pt a se ocupa de vanzare catre o firma din oradea!el a luat bani de la firma respectiva pt a cumpara teren!
acum aprox 6 ani am imputernicit pe cineva sa se ocupe de vanzarea a 13 pogoane undeva la tara!in procura facuta la notar se specifica ca se va ocupa de vanzarea terenului contra unei sume de bani data mie in fata notarului si a doi martori!acum 5luni a venit un domn la mine zicand ca trebuie sa mergem la notar ca sa facem actele de vanzare ca dl imputernicit nu a facut vanzarea!iar eu nu stiu ce sa fac si care este situatia terenului!este inca al meu sau trebuie sa fac actele cu respectivul?din cate am inteles cel imputernicit de mine a fost la randul lui imputernicit de dl care m_a vizitat de curand sa achizitioneze teren!doar ca a luat banii de la dansul si a plecat din tara fara sa se ocupe de vanzare!care este situatia terenului ?este inca al meu?
Răspuns la discuția contracte pe perioada determinata
e vorba de o firma de transport!ce lucrari ?!in contract scrie ca sunt eu angajata pe perioada suspendarii titularului de post!
sunt angajata unei firme de 7 luni!primul contract a fost facut pe 1 luna iar urmatoarele 2 pe 3 luni!mergand la biroul personal mi _au spus ca imi vor face contract determinat din 3 in 3luni pana fac 3 ani!au voie sa faca asta?!