avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte pe perioada determinata

sunt angajata unei firme de 7 luni!primul contract a fost facut pe 1 luna iar urmatoarele 2 pe 3 luni!mergand la biroul personal mi _au spus ca imi vor face contract determinat din 3 in 3luni pana fac 3 ani!au voie sa faca asta?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 2 Februarie 2013
Da, au aceasta posibilitate .. art.82 C.mun. prevede : (3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

Asadar, textul de lege nu mai limiteaza numarul de prelungiri care se pot face inauntrul perioadei maxime al duratei unui astfel de contract de munca
e vorba de o firma de transport!ce lucrari ?!in contract scrie ca sunt eu angajata pe perioada suspendarii titularului de post!
Este acelasi lucru ... pana la incetarea suspendarii c.i.m. titularului pe post , angajatorul va poate prelungi durata contractului fara a exista vreo limitare a numarului de prelungiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata Marian325 Marian325 Un contract de munca incheiat pe perioada determinata poate fi prelungit si printr-un act aditional. Aceasta prelungire se face in limita a 36 de luni. De cate ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă cer ajutorul: am un contract de muncă pe perioadă determinată încheiat iniţial de la 29.04.2011 la 30.12.2011 (8 luni). S-a prelungit, ... (vezi toată discuția)
Perioada de munca nedeterminata 1ecaterina1 1ecaterina1 De cate ori are voie angajatorul sa te tina in perioada determinata de 6 luni. ? Iti face un contract pe perioada determinata de 6 luni dupa ce trec cele 6 ... (vezi toată discuția)