avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde ma pot angaja?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde ma pot angaja?

ce locuri de munca pot gasi daca nu am terminat liceul [,sunt inscrisa la unul mai am un an si termin!]si am 1 an experienta? ca ce ma pot angaja?in ce domenii?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
aditza740, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 7 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Pe ce functie ati mai lucrat sau ce profil are liceul pe care-l terminati ?
in prezent sunt incasator bilete iar profilul este mate info
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
aditza740, utilizator
Ati putea sa fiti angajat ca ajutor programator , operator calculator etc. dupa terminarea liceului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la alt liceu Ralg Ralg Buna ziua, ati putea sa imi spuneti cum pot transfera fiica de la un liceu particular la unul de stat pastrand profilul/specializarea? Fiica mea invata in ... (vezi toată discuția)
Functie contract de munca MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am un salariat care a terminat liceul cu profil mate-info, il pot incadra pe functia de Gestionar?? Multumesc. (vezi toată discuția)
Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)