avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer la alt liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer la alt liceu

Buna ziua, ati putea sa imi spuneti cum pot transfera fiica de la un liceu particular la unul de stat pastrand profilul/specializarea? Fiica mea invata in Voluntari la un liceu privat si e in clasa de mate-info. Noi locuim in Bucuresti si ea doreste sa se mute la un liceu de stat din Bucuresti. Care ar fi pasii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 16:30, 17 Februarie 2022
Prin completarea fisei de transfer. Trebuie sa vorbiti cu directorul liceului particular si de asemenea cu directorul liceului unde vreti sa facetit transferul pentru a solicita informatii privind procedura, locurile disponibile etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)