avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate rafaelo_rafael

Activitate rafaelo_rafael

Stiti cumva cum ar trebui sa procedez daca as dori sa ma mut pe alta arma ca SGP? va multumesc.
Va multumesc,si daca mai aveti si alte sfaturi in domeniu,o sa tin cont de ele
La expirarea contractului,pot incheia un nou contract cu o alta unitate?
Ai mare dreptate , asta o stiu deoarece cunosc foarte bine sistemul dar pe mine m-ar interesa pe baza legala ,daca nu cum sa actionez in instanta. M-ar ajuta daca as gasi baza legala pentru mutarea dintr-o unitate in alta. ai cumva cunostinte despre asa ceva? iti multumesc oricum pentru sfaturi!!!
Buna seara,am si eu o rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta deoarece sunt intr-o mare incurcatura. Aveti cumva idee care sunt regulile ca soldat gradat profesionist de a se muta de la o unitate militara la alta? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Datorii la banca
ce se intelege prin suspendat?
Răspuns la discuția Datorii la banca
cand se poate rescrie o datorie la banca?
buna seara,daca lucrez in domeniul militar,cand ar trebui sa vad o schimbare a salariului minim pe economie? si daca aceasta nu se produce,ce este de facut?va multumesc
buna ziua,stiti cumva de la ce varsta pot fi bagati copii la intretinere? si daca as vrea sa ma scot de la intretinere pt o perioada limitata,care ar fi perioada minima? si in al treilea rand, daca administratorul fura,cum ar trebui sa procedez sa vina un control,o comisie sa il verifice?
Răspuns la discuția Turele suplimentare
Daca as vrea sa ma mut la alta unitate militara,si legal este permis dar comandantulunitatii nu imi aproba mutarea pe motivul lipsei personalului,ce ar trebui sa fac?multumesc anticipat...