buna ziua, de curand am achitat o factura de 215 ron la e-on , dupa care am observat ca s-a blocat contorul. O factura este in medie 100-150 ron. Am declarat blocat, nu au venit sa-l schimbe si m-am trezit cu o factura de estimare de 599 ron, 1056 kw in plus fata de cat imi arata contorul ( indicele de cand e blocat e 1998, ei au pus index nou 3054) . Perioada de facturare este 20.02.2014-18.03.2014.
Buna ziua, am preluat de curand atributiile revisal de la o doamna secretara de scoala care nu s-a obosit sa depuna baza de date la itm , la noi perindandu-se vreo 3 directori in aceasta perioada. Acum cand am verificat ce a bagat doamna in revisal, sa-mi pun mainile in cap. Doar nume, prenume si ocupatie la fiecare cadru didactic. Deci o iau de la 0. Cine ma poate ajuta macar cu un link unde ma pot lamuri cu ce am de facut. La fiecare angajat de cand trebuie sa ii bag salariul, din ianuarie 2011 sau august 2011? Cu toate modificarile care au aparut pana acum la salar? Am termen 1 saptamana pana sa predau baza de date la ITM pt obtinerea parolei. Plus ca doamna secretara a facut contracte de munca la toti angajatii incepand cu 03.09.2012 spunand ca nu a gasit cim la toata lumea. Posibil sa le fi inlocuit.
Buna ziua, am avut o intarziere de 90 de zile la o cooperativa de credit si m-am trezit cu poprire pe salar, mie si girantilor. Oprindu-mi-se din mai multe parti, am ajuns la zi cu rata, eu mai avand de plata inca doi ani. Contractul meu se termina in 2015. Intrebare: daca am ajuns la zi, pot face o cerere prin care sa platesc macar rata care era 350, acum dand 750 ron. Sau pot cere oprirea popririi sau macar a girantilor? E o baza legala?