avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Estimare colosala E-ON - contor blocat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Estimare colosala E-ON - contor blocat

Estimare colosala e-on - contor blocat

buna ziua, de curand am achitat o factura de 215 ron la e-on , dupa care am observat ca s-a blocat contorul. O factura este in medie 100-150 ron. Am declarat blocat, nu au venit sa-l schimbe si m-am trezit cu o factura de estimare de 599 ron, 1056 kw in plus fata de cat imi arata contorul ( indicele de cand e blocat e 1998, ei au pus index nou 3054) . Perioada de facturare este 20.02.2014-18.03.2014.
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
annddrreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: annddrreea , utilizator 10:47, 3 Aprilie 2014
Faceti o reclamatie la ei-punctul 2
[ link extern ]
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumatorii de gaz și electricitate primesc înapoi banii la factura de regularizare, dacă au plătit peste 100 de lei în avans smkdth smkdth Buna ziua, Am intampinat o problema recenta aparuta odata cu o factura de regularizare la energia electrica ce are un total de 2700 ron plus 500 tva. Pe ... (vezi toată discuția)
Referitor la citirea contorului de curent zflorin zflorin Este vorba despre o casa nelocuita. Binenteles este incuiata, poarta la fel. Am primit regulat facturile de curent, insa, intre ele sunt 2 de \"citire\", nu de ... (vezi toată discuția)
Enel solicita plata a 10000 lei consum estimat. putem contesta estimarea ? Guest123123 Guest123123 Enel solicita plata a 10000 lei (consum estimat de 14700 kw pt doi ani), dupa ce i-am solicitat sa verifice contorul care nu isi modifica index-ul si au ... (vezi toată discuția)