avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian773624

Activitate ciprian773624

Buna ziua,

Sunt angajat pe perioada determinata la o companie si am primit o oferta de munca net superioara. Problema este ca trebuie sa plec urgent si sa ma angajez in strainatate. Plecarea imi este peste cateva zile in cazul in care accept contractul. Pot in conditiile actuale sa imi dau un fel de "demisie la zi" si sa imi vad de drum?! care ar fi impedimentele?!
As fi foarte recunoscator pentru raspunsuri cat de prompte.
Multumesc anticipat de ajutor.
E o situatie ciudata si as vrea sa aflu daca exista vreun cadru legal (contract sau ceva in genul) prin care sa imi cedez dreptul de mostenire asupra unui bun, fara a avea deocamdata acest drept.
Situatia este urmatoarea: Am un frate care detine un apartament si inca plateste rate pentru el. Acum s-a mutat cu serviciul in alt oras si mi-a propus urmatorul lucru. Sa facem un contract prin care imi cedeaza mie acel apartament dar continua el sa achite rata pana la capat, dupa care apartamentul sa ramana in posesia mea. In schimb, el imi cere sa ii cedez lui toate drepturile de mostenire asupra posesiilor parintilor, in momentul in care acestia nu vor mai fi. Practic ambii parinti sunt inca in viata. Mie mi-ar surade ideea, dar legal este posibil asa ceva? Va multumesc