avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate ostroveanu

Activitate ostroveanu

Răspuns la discuția succesiune
dar diferenta de costuri pentru aceasta procedura , unde ar fi mai ieftin , la notar unde se plateste acea taxa de succesiune sau ce se plateste sau la tribunal unde am auzit ca se plateste taxa de timbru ?
Răspuns la discuția succesiune
am auzit ca ar fi si varianta cu actiune judecatoreasca , unde sora mea chemata de mine , ar renunta in favorea mea , asa cum suntem intelesi , ar fi mai usor , ieftin si repede , cred .:-/
Discuție succesiune

Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind in 2005.Am hotarat sa rezolvam aceasta problema ca eu sa intru in posesie ca si proprietar al acestui imobil , m-ar interesa care ar fi modalitatile si costurile, mai usoare si mai ieftine, la notar sau la judecatorie , avind in vedere ca nu sunt neintelegeri , si care sunt actele necesare ? Va multumesc !

Discuție succesiune
Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind in 2005.Am hotarat sa rezolvam aceasta problema ca eu sa intru in posesie ca si proprietar al bunului imobil , m-ar interesa care ar fi modalitatile si costurile, mai usoare si mai ieftine, la notar sau la judecatorie , avind in vedere ca nu sunt neintelegeri , si care sunt actele necesare ? Va multumesc !