avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind in 2005.Am hotarat sa rezolvam aceasta problema ca eu sa intru in posesie ca si proprietar al bunului imobil , m-ar interesa care ar fi modalitatile si costurile, mai usoare si mai ieftine, la notar sau la judecatorie , avind in vedere ca nu sunt neintelegeri , si care sunt actele necesare ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Succesiune ostroveanu ostroveanu Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind ... (vezi toată discuția)
Succesiune - sot mostenitor mboletta mboletta Va rog sa raspundeti cu detalli despre aceasta speta; Decedat fara urmasi - masa succesorala compusa din casa, teren plus un teren arabil. Casa si terenul ... (vezi toată discuția)
Succesiune cristida cristida as dori sa ma sfatuiti in privinta unei succesiuni dupa parint.Mama este decedata din2009,si nu s-a efectuat succesiunea,iar tata a decedat recent.As dori sa ... (vezi toată discuția)