Buna seara.As avea o intrebare.Fiica noastra de 21 de ani este in anul 2 de studii bugetar,sunt casatorita inca cu sotul care nu contribuie financiar la ajutorul ei in scoala,nu stim ce venit are,e plecat de acasa.Intrebarea mea este, daca este necesar divortul nostru pentru a incheia actele pentru cererea de pensie de intretinerea fiicei,unde trebuie sa ma adresez pentru aceasta cerere,ce documente sunt necesare,.Mentionez ca eu locuiesc cu fiica si contribui financiar la intretinerea fiicei noastre.MULTUMESC .BUNA SEARA.
Buna ziua.Am o intrebare .In urma cu 5 ani am avut o societate SRL,unde a fost administrator sotul meu ,contribuind si eu la demersul acesteia eu nefiind angajata cu carte de munca,acum sotul meu pretinde ca eu nu am nici un drept ,desi cladirea societatii e construita pe terenul casei care ne apartine, unde am locuit,si in lipsa lui, el plecand cu distribuirea marfii prin tara,am lucrat si am muncit cot la cot cu anagjatul sotului meu el avand carte de munca.As dori sa stiu ce drepturi imi revin in urma unui eventual partaj .Multumesc anticipat.
Buna seara.As avea o intrebare.Locuiesc ce ce drepturi imi revin intr un apartament de 20 de ani.Am stat in concubinaj 1 an de zile.timp in care sotul meu actual a achizitionat apartamentul pe numele lui,el neavand nici o sursa de venit,eu eram salariata contribuind financiar,dupa achizitionarea apartamentului ne am casatorit.As dori sa stiu,ce drepturi imi revin in urma unui eventual partaj,la acest apartament.Multumesc.
Buna seara.Am o intrabare cu privire la un imobil cu 2 camere care imi apartine si as dori sa fac act de vanzare fiicei mele care nu este casatorita,care ar fi pretul, si ce documente trebuie sa am pentru aceasta procedura.