avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLU PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLU PROPRIETATE

Buna seara.Am o intrabare cu privire la un imobil cu 2 camere care imi apartine si as dori sa fac act de vanzare fiicei mele care nu este casatorita,care ar fi pretul, si ce documente trebuie sa am pentru aceasta procedura.
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 18:29, 7 Februarie 2013
Daca sunteti unic proprietar ii puteti vinde fiicei imobilul dupa ce luati legatura cu un cadastrist pentru a va intabula locuinta. Pretul cu care vindeti fiicei il stabiliti dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un teren și vreau să vând o parte din el. când se face împărțirea lui, înainte sau după vânzare, și unde trebuie să mă adresez pentru asta? Nesemnificativ Nesemnificativ Am un teren si vreau sa vand o parte din el si sa pastrez cealalta parte. Trebuie intai sa impart terenul in doua loturi inainte de al vinde sau se poate face ... (vezi toată discuția)
Cum aduc la zi un contract de vanzare-cumparare din care 3 semnatari au decedat in urma cu peste 4 ani? luciani_2006 luciani_2006 Buna ziua. In urma cu 15-20 de ani, Vasile si Maria (bunicii mei) au facut un act de vanzare-cumparare catre Petre si Ioana (parintii mei). In acel act se ... (vezi toată discuția)
Intabulare sce76 sce76 Buna ziua.Am vandut apartament +garaj, care a fost al parintilor.Apartamentul a afost intabulat, dar garajul are numai actele de proprietate , dar nu este ... (vezi toată discuția)