avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate marga1983

Activitate marga1983

Buna ziua.Sotul meu primeste de la 1 februarie 2015 indemnizatie pentru cresterea copilului avand contractul de munca suspendat cu aceeasi data. La data de 30 februarie 2015 i sa facut incetarea contactului de munca cu acordul partilor,societatea si-a inchis punctul de lucru.Intrebarea mea este daca mai beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani.Mentionez ca nu s-a reangajat deci nu are nici un fel de venituri impozabile.Multumesc
Răspuns la discuția Executare silita bunuri comune
Am uitat sa precizes ca datoria reprezinta credit de nevoi personale si la cererea creditului sotul nu a participat cu venitul sau pt.ca la acea data nu avea contract de munca,in schimb a fost pus sa semneze si el contractul de credit.
Buna ziua,am primit o comunicare de executare silita ,nu am venit si nici bunuri pe numele meu.Sotul are venit si 2 terenuri cumparate dupa ce ne-am casatorit iar eu figurez ca si mostenitore impreuna cu mama a bunurilor tatalui meu.Ce poate sa execute silit?
Buna ziua,am restanta de plata 700euro la un credit de nevoi personale,perioada de rambursare s-a incheiat.Nu lucrez doar sotul are venit si deocamdata nu pot plati.Locuim la socri si toate bunurile sunt ale lor.Sunt amenintata cu executare silita pot sa ia bunuri chiar daca nu sunt ale mele.Lamuriti-ma va rog ce pot face?Multumesc.