avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,am restanta de plata 700euro la un credit de nevoi personale,perioada de rambursare s-a incheiat.Nu lucrez doar sotul are venit si deocamdata nu pot plati.Locuim la socri si toate bunurile sunt ale lor.Sunt amenintata cu executare silita pot sa ia bunuri chiar daca nu sunt ale mele.Lamuriti-ma va rog ce pot face?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:37, 7 Februarie 2013
Nu pot face obiectul executarii silite decat bunuri in evidenta debitorului
Executorul judecatorsc la staruinta creditorului poate dispune executarea silita asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi/drepturi salariale - prezente si viitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati ani te urmareste banca in urma unei executari silite? ContSters277537 ContSters277537 Daca stie cineva, va rog sa-mi spuneti cati ani te urmareste creditorul pentru recuperarea datoriei presupuse catre el? Ia imobilul ipotecat si pune poprire ... (vezi toată discuția)
Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)
Firma de recuperari , comisioane si penalitati yoona yoona in urma unui credit la Banca pe care nu l-am mai putut achita in urma reducerilor din salarii, o firma de recuperari imi dubleaza aproape suma si ma ameninta ... (vezi toată discuția)