avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită firma de recuperari , comisioane si penalitati
Discuție deschisă în Executare silită

firma de recuperari , comisioane si penalitati

in urma unui credit la Banca pe care nu l-am mai putut achita in urma reducerilor din salarii, o firma de recuperari imi dubleaza aproape suma si ma ameninta cu executare silita .lor nu le-am dat nici un ban deocamdata dar daca imi face executare silita pe toata suma care v-am spus cum pot sa contest acest lucru? Care sunt etapele unei executari silite din partea unei firmme de recuperari?
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:05, 23 August 2012
Daca apreciati ca detineti temei legal si probe temeinice ,puteti formula contestatie la eventuala executare silita
Procedura de executare silita presupne verificari din partea executorului/recuperatorului referitor la bunurile dvs in evidenta,bunuri mobile/imobile /conturi /drepturi salariale-prezente si viitoare,care prin executare pot recupera debitul acumulat+cheltuieli de executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperari r0by_87 r0by_87 buna ziua am si eu o intrebare . am pe cap o firma de recuperari pt ceva credite mai vechi ce nu le-am putut platii . creditele sunte luate cu buletinu fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita marga1983 marga1983 Buna ziua,am restanta de plata 700euro la un credit de nevoi personale,perioada de rambursare s-a incheiat.Nu lucrez doar sotul are venit si deocamdata nu pot ... (vezi toată discuția)
Datorie credit auto ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: In februarie 2008 ,am facut un credit auto la CEC .Pana anul acesta nu am intimpinat probleme ... (vezi toată discuția)