in urma unui credit la Banca pe care nu l-am mai putut achita in urma reducerilor din salarii, o firma de recuperari imi dubleaza aproape suma si ma ameninta cu executare silita .lor nu le-am dat nici un ban deocamdata dar daca imi face executare silita pe toata suma care v-am spus cum pot sa contest acest lucru? Care sunt etapele unei executari silite din partea unei firmme de recuperari?
Daca apreciati ca detineti temei legal si probe temeinice ,puteti formula contestatie la eventuala executare silita
Procedura de executare silita presupne verificari din partea executorului/recuperatorului referitor la bunurile dvs in evidenta,bunuri mobile/imobile /conturi /drepturi salariale-prezente si viitoare,care prin executare pot recupera debitul acumulat+cheltuieli de executare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Firme de recuperari
r0by_87
buna ziua am si eu o intrebare . am pe cap o firma de recuperari pt ceva credite mai vechi ce nu le-am putut platii . creditele sunte luate cu buletinu fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita
marga1983
Buna ziua,am restanta de plata 700euro la un credit de nevoi personale,perioada de rambursare s-a incheiat.Nu lucrez doar sotul are venit si deocamdata nu pot ... (vezi toată discuția)