avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bunuri comune
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bunuri comune

Buna ziua,am primit o comunicare de executare silita ,nu am venit si nici bunuri pe numele meu.Sotul are venit si 2 terenuri cumparate dupa ce ne-am casatorit iar eu figurez ca si mostenitore impreuna cu mama a bunurilor tatalui meu.Ce poate sa execute silit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:18, 15 Februarie 2013
Am uitat sa precizes ca datoria reprezinta credit de nevoi personale si la cererea creditului sotul nu a participat cu venitul sau pt.ca la acea data nu avea contract de munca,in schimb a fost pus sa semneze si el contractul de credit.
Datoria e comuna a sotilor , asa ca intai i se va pune poprire pe venit sotului, apoi se vor indrepta catre terenuri pt ca sunt bunuri comune. Abia apoi daca va ma fi cazul, se vor indrepta catre bunurile dvs proprii ( cota din mostenire).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Partaj obligatii ContSters69061 ContSters69061 Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in urmatoarea problema: In timpul casatoriei se incheie un contract de credit de nevoi personale de catre sot insa la scurt ... (vezi toată discuția)
Efectele unei executari silite garagas43 garagas43 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari : 1. In 1991 parintii mei au cumparat apartamentul in care locuiau in sistem de rate.Au ... (vezi toată discuția)