Buna ziua la toata lumea!
Am mai scris, mi s-a raspuns la intrebare insa tot nu mi-e clar... presupunand ca vreau sa dau declaratia de acceptare a succesiunii sub semnatura privata, cum o fac ca sa fie valabila? o fac in prezenta unui avocat? Important e sa demonstrez ca am facut-o in interiorul celor 6 luni de la deces.
Va intreb pt. ca la problemele pe care le am eu(creditori neachitati), inca nu stiu daca imi convine sau nu sa accept succesiunea si nu as vrea sa-mi para rau mai tarziu...
Va multumesc!
Multumesc la toata lumea pentru raspunsuri!
Problema mea e ca am semnat un proces verbal de fideusione pentru o societate comerciala unde eram asociat si administrator cu 50% (am mai scris despre asta); acest proces verbal a fost semnat cand eu nu aveam niciun bun proprietate personala; acum ca tatal meu nu mai este ma gandesc ca prin succesiune eu capat 3/8 din bunurile parintilor si ce se va intimpla? De aceea vreau sa renunt in favoarea mamei...mentionez ca sunt unicul copil, tata mai are in viata o sora si 5 nepoti de la cele 2 surori(una decedata si aceasta in viata).
Va rog ajutati-ma cu un raspuns:
Tatal meu a murit de curand, eu fiind singurul copil. As vrea sa stiu cat timp avem eu si mama pentru deschiderea succesiunii, ce cota ne revine fiecareia dintre noi din bunurile lor comune (nu avea nimic numai pe numele lui), daca eu pot renunta la tot in favoarea mamei, ea devenind astfel unic mostenitor?
Multumesc!
Am la firma un angajat cu 2 ore / zi de la 18.10.2007 pina la 01.12.2007 iar de la 01.12.2007 pina in prezent i-am modificat durata timpului de lucru la 7 ore / zi; nu are functia de baza la firma mea. La cite zile de concediu odihna are dreptul si cum se calculeaza? Daca ar fi cu 8 ore/zi ar avea dreptul pina la sf lui 2007 la 4 zile CO iar pe 2008 la 21 zile, dar asa?
Va multumesc anticipat!
va rog lamuriti-ma cum se platesc sambetele lucrate...se dau recuperari in urmatoarele 30 zile(adica sta omul acasa si-l platesc ca si cum ar fi la serviciu) sau ii adaug ca ore suplimentare platite 100%?se poate si 200% dar e corect si 100%, nu?
va rog lamuriti-ma cu ziua de 1 mai: e libera sau nu? in afara de codul muncii ci CCM la nivel national mai scrie undeva?In caz ca seful(angajatorul) decide sa se lucreze, ca sa fie in legalitate ce trebuie facut? se poate lucra si apoi lua liber in alta zi? sau se plateste?