Am la firma un angajat cu 2 ore / zi de la 18.10.2007 pina la 01.12.2007 iar de la 01.12.2007 pina in prezent i-am modificat durata timpului de lucru la 7 ore / zi; nu are functia de baza la firma mea. La cite zile de concediu odihna are dreptul si cum se calculeaza? Daca ar fi cu 8 ore/zi ar avea dreptul pina la sf lui 2007 la 4 zile CO iar pe 2008 la 21 zile, dar asa?
Va multumesc anticipat!
Am un raspuns foarte simplu pt tine : are dreptul la aceleasi zile de concediu dar cu specificatia ca lucreaza doar 7 ore pe zi, adica 4 zile a 7 ore /zi, iar concediul se ia in aceeasi perioada cu cel unde are cartea de munca.La fel am avut si eu dar cu 2 ore si l-am pontat si in programul de salarii la fel ca si pe ceilalti, adica are dreptul tot la 21 zile CO dar cu 2 ore pe zi.
Durata minimă a concediului de odihnă anual este de 21 de zile lucrătoare, indiferent de norma pe care o are angajatul.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Concediu de odihna
auracata
buna ziua. lucrez la o firma particulara din anul 2007. programul de munca este de la 7 dimineata pina la 7 seara.muncesc o saptamina da si o saptamina nu. as ... (vezi toată discuția)
Co norma partiala
v_florina
Buna ziua,
Revin cu vesnica intrebare referitoare la CO pentru angajat cu norma partiala. Inteleg, daca am un angajat cu norma de 2 ore/zi si 21 zile CO, ... (vezi toată discuția)