avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate amazoana1978

Activitate amazoana1978

Răspuns la discuția Ajutor - partaj dupa concubinaj
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Ajutor - partaj dupa concubinaj
Stiti cumva cat m-ar costa un avocat care sa ma reprezinte? Va multesc mult !
Răspuns la discuția Ajutor - partaj dupa concubinaj
Contavaloarea a jumatatii din casa sau doar o datorie?? Si sa dovedeasca cum, doar cu martori, ? Cat m-ar costa sa angajez un avocat bun?
Buna ziua, sunt in concubinaj cu o femeie de 20 de ani, in acest timp am ramas casatorit cu sotia mea care a decedat acum 8 ani.In timp ce eram casatorit cu sotia mea am cumparat un teren cu o casa cu 2 camere . Dipa ceva timp m-am mutat cu amanta, am daramat camerele si am construit alta cu 4 camere ( amanta nu a venit cu nimic decat cu prezenta), iar casa am ridicat-o cu bani luati dupa alta propietate tot a mea si a sotiei, si dintr-un magazin care l-am deschis in perioada cand eram cu amanta. Mentionez ca am 3 copii cu sotia si 1 cu amanta care nu e recunoscut de mine. Aceasta vrea sa ma dea in judecata sa isi ceara dreptul, ia nu are nimik trecut pe numele ei , totul este pe numele meu , ia are decat martori ca sta acolo de atata timp nimik mai mult.Va rog din suflet sa imi spuneti ce castig va avea aceasta daca m-ar da in judecata ? Va multumesc.
Răspuns la discuția Drept de moștenire?
Buna ziua, sunt in concubinaj cu o femeie de 20 de ani, in tot acest timp am ramas casatorit cu sotia mea care a decedat acum 8 ani.In timp ce eram casatorit cu sotia mea ( nu o cunosteam pe aceasta concubina) am cumparat un teren cu o casa cu 2 camere. In aceata casa m-am mutat cu amanta, in timp , am construit alta cu 4 camere (amanta nu a venit cu nimic decat cu prezenta) iar casa am ridicat-o cu bani luati dupa o propietate a mea si a sotiei si cu alti bani dint-un magazin deschis in perioada in care eram cu amanta. Are martori ca sta de 20 de ani in acea casa , are martori ca a lucrat si sa ocupat de magazin aducand marfa, dar nu are nici un act , totul este pe numele meu . Memtionez ca am 3 copii cu sotia , si 1 cu amanta , care nu e recunoscut de mine. Aceasta vrea sa ma dea in judecata sa isi ceara dreptul, va rog sa imi spuneti ce castig ar avea aceasta?.Cu respect
Mersi mult ca mai luminat .
Va multumesc mult , chiar dacă nu am înțeles mare lucru
Stau in concubinaj cu o femeie de 25 de ani, dar înainte de a o cunoaște pe aceasta, aveam un teren si o casuta mică pe acest teren, in acești ani am daramat-o si am construit alta in locul celei di-nainte. Am construit-o in timp ce eram cu aceasta femeie, dar totul din banii mei , si din alta proprietate vândută . Aceasta se tot lauda pe la vecini cum ca ar fi contribuit si ea la ridicarea casei, ,, martori ar avea din spusele ei dar nu si dovezi.Ar putea sa mă dea in judecată sa ceara ceva , dacă totul este pe numele meu??? Ce drepturi are aceasta? Va multumesc !
Răspuns la discuția Drept de moștenire?
Va multumesc mult pt rabdare! Cu respect!
Răspuns la discuția Drept de moștenire?
Va multumesc mult pt toate raspunsurile, as mai avea o intrebare ... Ar putea sa vanda aceea casa acelui copil fara sa aiba nevoie de semnaturile noastre??(suntem 3 frati),si daca da se poate, noi vom putea ataca acel contract cumva ,sau candva?? Multumesc!