avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate bishu

Activitate bishu

Răspuns la discuția Apel cu numar ascuns.
Serios? De ce articol din codul penal e pedepsita?
Răspuns la discuția Apel cu numar ascuns.
Poi daca nu amenint, doar hartuiesc?
Hahah, pt. amenintare iei amenda? 1000 lei sau cat se da de obicei?
Răspuns la discuția Apel cu numar ascuns.
Da. Dar politia nu ii zice cine sunt, nu ?
Răspuns la discuția violul
Flagrant. Daca face asta, inseamna ca vrea sa te faca de bani. Plange-te la procuror cand ai ocazia si organizati un flagrant, inainte sa fii arestat preventiv.
E adevarat ca daca sun cu nr. ascuns, si deranjez pe cineva, atunci aceea persoana nu poate afla de la politie cine a sunat-o cu nr. ascuns? si daca sun de 100-300 de ori politia doar ma poate ruga sa termin, insa nu ii va acorda respctivului nr. meu de telefon?
Răspuns la discuția SMS cu urmari...
Sa depune cereri, acuma la prim procuror, cum ar fi:

1. Sa se solicite companiei Orange/Cosmote (sau oricare ar fi) data la care a fost pusa in functiune cartela, IMEI-ul, tipul telefonului si daca e posibil locatia GPS dupa care s-a dat acel SMS... Mai ales daca e sub 6 luni de la data savarsirii infractiunii.

2. Sa fie testat respectivul poligrafic.

3. Confrutnare cu respectivii.

Si totodata in plangere sa se arate ca nu sunt probe...efectiv nu sunt probe. Si asta foarte clar si concis. O vizita la prim procuror cand are audiente nu ar strica.

Procurorul l-a "altoit" pentru ca a lasat sa se intelega ca e posibil ca numarul sa fi fost al lui, si a coroborat asta cu declaratia martorului.
Dar de ce in codul pena zice 1 an ? Curge un nou termen dupa cei 5 ani?
Buna ziua, am doar 18 ani si sunt elev in clasa a-11-a (am fost dat mai tarziu la scoala). Am primit o amenda de 1000 lei pentru ca am participat la un scandal. Am inteles ca amenda aceasta se prescrie in termen de 1 an.

Este adevarat? Eu in mod cert nu voi lucra pana nu termin clasa a-12-a, iar daca ma apuc de facultate voi avea carte de munca dupa cel putin 4 ani de acuma incolo.

Pot scapa in acest mod de amenda?

Flaviu, zis Bishu