este vorba despre montarea unui geam la o distanta mai mica de un metru de gardul despartitor catre gradina mea...eu nu sunt proprietar si de aceea nu stiu daca pot face sau nu o plingere ... frecventez acea casa..la tara.. de 3 sau 4 ori pe an. De aceea am vrut sa vad daca am sau nu dreptul sa fac reclamatie...
multumesc...deci eu nu am nici o calitate sa fac reclamatia...! eventual daca ati putea sa mi spune ti care este cadrul legal privind reclamatiile...multumesc anticipat...
ce calitate trebuie sa indeplinesc daca vreau sa reclam la primaria localitatii un conflict intre vecini...eu nu am domiciliul legal acolo...? Casa este pe numele fiului meu care de fapt sta intr o alte localitate...
Buna seara!
Tatal meu mosteneste 1/5 din suprafata unui teren intravilan. Celelalte 4 parti sunt mostenite de persoane pe care nu le cunosc si sunt decedate inainte de 2000 (1960,s.a.m.d)
As dori sa stiu in ce conditii as putea intra in posesia legala a terenului, tinand cont de faptul ca din 1990 eu exploatez si intretin acest teren, iar tatal meu l-a intretinut din aproximativ 1985.
Mentionez ca in aceasta perioada nu s-a platit impozit pe teren intrucat nu era un proprietar legal.
Pe ceilalti descendenti ai mostenitorilor nu-i cunosc pentru ca ne-am instrainat si nu tinem legatura
Multumesc!
Lucrez in invatamant,sunt membra a sindicatului.Sindicatul a castigat prin instanta judecatoreasca drepturile salariale pentru membrii sindicatului, pe baza legii 221/2008.Desi cotizatia mi se retine in fiecare luna,de aceste drepturi nu beneficiez deoarece, nu stiu din ce motive, nu apar pe sentinta. Am contactat de mai multe ori liderul de sindicat dar fara rezultat.In cele din urma mi s-a spus ca legea s-a prescris.
Ce-as mai putea face?
Multumesc!
Am un credit la banca si de mai bine de un an nu am mai putut plati.M-au contactat de nenumarate ori,dar daca nu sunt bani....? Am primit acum o instiintare de la o firma specializata in recuperarea de creante, prin care imi aduce la cunostinta ca am un debit restant de.....
As dori sa stiu ce inseamna acel debit restant?
Este suma totala de plata, sau doar o dobanda, penalizari sau multe altele de acest gen.