avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate crisanclaudia

Activitate crisanclaudia

am primit o instiintare ca pana in 15.02 trebuia sa platesc cotizatia la unpir altfel sunt suspendata(adresa am primit-o doar azi de la rude...),sunt inactiv si nu am mai platit pana acum cotizatie ci doar inscrierea in tablou. mai am vreo sansa sa fac ceva, nici nu stiu pentru cat timp in urma ar trebui sa platesc...?
Răspuns la discuția cheltuieli reparatii mijloc fix
la prima vedere parerea mea este ca reparatia este o cheltuiala care se va inregistra in luna in care a fost efectuata si nu mareste valoarea mijlocului fix, deci nu va trece pe amortizari
Răspuns la discuția casat documente
trebuie studiata in acest sens legislatia arhivelor nationale O217/1996,L16/1196 actualizata in 2006.sunt de asemenea nomenclatoare, durate si conditii de depozitare pt fiecare tip de document in parte , modalitati de casare
Răspuns la discuția asociatie de locatari restante
multumesc pentru raspuns.in situatia din momentul de fata, in care si pana acum am achitat lunar cel putin valoarea unei intretineri, in ultimele 12 luni, pot sa ma actioneze in judecata ?
am restante la intretinere cumulate in suma de 4000 lei,platesc in fiecare luna aprox 500 lei (nu reusesc sa platesc contravaloarea a doua luni si nu-mi incaseaza fractiuni de intretineri lunare).administratoarea are foarte multe asociatii si reuseste sa plateasca la timp facturile de utilitati, deci nu este taiata vreo utilitate.acun mi s-a pus in vedere ca voi fi data afara din casa daca nu achit imediat tot (adica voi fidata in judecata).ce as putea sa fac?nu pot achita mai mult de o intretinere jumate pe luna pana ajung la zi...