avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... practicieni in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

practicieni in insolventa

am primit o instiintare ca pana in 15.02 trebuia sa platesc cotizatia la unpir altfel sunt suspendata(adresa am primit-o doar azi de la rude...),sunt inactiv si nu am mai platit pana acum cotizatie ci doar inscrierea in tablou. mai am vreo sansa sa fac ceva, nici nu stiu pentru cat timp in urma ar trebui sa platesc...?

Alte discuții în legătură

Consilier juridic suspendat din tablou YNAA YNAA Buna ziua, vreau sa intreb colegii consilieri daca sunt inscrisi in vreun Colegiu si platesc cotizatia la zi? Eu am platit o vreme insa fiind functionar ... (vezi toată discuția)
Adresa infiintare poprire andreiatm andreiatm buna ziua am primit zilele trecute la firma o adresa de infiintare poprire pt unul dintre angajati.am decis inca dinainte de a primi aceasta adresa ca acest ... (vezi toată discuția)
Mediatori care nu îndeplinesc prevederile art.23 ºi art.24 din legea nr.192/2006 trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Am facut cursul de formare ca mediator in 2008. Apoi dintr-un regretabil exces de zel, am inaintat catre Consiliul de mediere, un dosar ce ... (vezi toată discuția)