avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită adresa infiintare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

adresa infiintare poprire

buna ziua
am primit zilele trecute la firma o adresa de infiintare poprire pt unul dintre angajati.am decis inca dinainte de a primi aceasta adresa ca acest angajat va fi diponibilizat iar lui i s-a adus la cunostinta acst fapt.ce treb sa fac in acest caz?mentionez ca am primit adresa in data de 6.02 iar incepand cu 15.02 el isi va incheia contractul de munca cu noi.
Cel mai recent răspuns: andreiatm , utilizator 14:15, 12 Februarie 2013
Comunicati oficial autoritatii care a infiintat poprirea ca debitorul urmeaza sa isi incheie raporturile cu unitatea dvs
mersi pt raspuns!
si in acest caz eu ca firma ma detasez de aceasta problema?
dar salariatul?
Pana pe 15.02 ar urma sa fie platit, din acei bani retineti si virati 1/3 catre executor si il si instiintati ca incepand cu data de nu va mai fi angajat.
mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)
Porpire pe cont de la executor judecatoresc ostaciuc ostaciuc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Am avut un proces in care am chemat in instanta firma de administrare si asociatia de proprietari. Am ... (vezi toată discuția)