avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata salariu

O angajata isi primea salariul pe card,cardul nefiind un card de salarii,a avut un credit si i s-au blocat banii.Acuma m-a rugat sa-i platesc salarul 50% pe card,50% numerar.Nu am primit nici o instiintare la firma din partea bancii.As putea sa-i platesc asa salariului sau e ilegal?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:28, 6 Ianuarie 2014
Puteti sa-i platiti salariul cum doriti, doar sa intocmiti un document in acest sens, semnat de ambele parti.
Puteti sa i-l dati pe tot cash.
Va multumesc de raspunsuri.O zi buna.
cand i se va infiinta poprire pe salariu, veti primi de la executor instiintare cu cat trebuie sa ii retineti si unde sa ii virati.
Deci chiar daca primiti de la banca eu stiu ce scrisorele, nu ii retineti omului din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Firma conturi blocate de anaf cum plateste poprire salariat la bej verm verm Buna ziua, Am primit o poprire pentru un salariat, iar firma are conturile blocate de ANAF. Exista posibilitatea platirii acesteia prin banca asemenea ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)