avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli reparatii mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli reparatii mijloc fix

Rog o parere avizata vizavi de urmatoarea problema : O societate are in patrimoniu un vehicol de transport marfa amortizat undeva la 50-60 % .Face o reparatie necesara la o valoare de 2500 euro plus TVA . Eu consider ca c/v in lei a celor 2500 euro se trece pe modernizari marind valoarea mijlocului fix si, sigur urmand calea amortizarii vizavi de cheltuieli .
Dar exista si alte pareri ?.
Cel mai recent răspuns: crisanclaudia , utilizator 08:54, 12 Februarie 2013
la prima vedere parerea mea este ca reparatia este o cheltuiala care se va inregistra in luna in care a fost efectuata si nu mareste valoarea mijlocului fix, deci nu va trece pe amortizari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizarea mijloc fi complet amortizat caruia ii maresc valoarea adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema. Pe baza unui contract de prestari servicii IT mi=au fost facturate lucrari conform deviz, pe care initial am ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu achizitia unui utilaj alina_gorgan alina_gorgan in anul 2014 am cumparat pe PFA un utilaj fara de care nu imi pot desfasura activitatea. Doresc sa stiu daca la sfarsitul anului 2014 pot sa-mi deduc din ... (vezi toată discuția)
Cumparare laptop - pfa neplătitor de tva danar122 danar122 Buna ziua. Sunt PFA traducator, neplătitor de TVA. 1. Daca imi cumpar un laptop de 2000 lei (cu tot cu TVA-ul aferent), deci sub 2500 lei, inteleg ca il ... (vezi toată discuția)