Prin neprezentare tatal pierde mostenirea si ramane cu doar 50% partea sa de drept, am vb cu un avocat!
Incercati sa dati informatii corecte nu doar sa va dati cu parerea deoarece oamenii au nevoie de un raspuns corect si real nu de pareri neaprofundate.
Va multumesc frumos oricum
Buna ziua,
Mama a muit acum 6 ani si nu s a facut succesiunea. Mostenitori sunt eu si tatal meu. De 4 ani tata nu mai locuieste acasa, nu a mai trecut pe acasa, nu stiu nimic de el.
Pot eu, fiica lor , merge la notar si solicita certificat de mostenitor in urma caruia sa primesc cota de 50% din apartament daca in urma citatiei in ziar tata nu se prezinta?
Va multumesc mult
am o sala de fitness si as vrea sa stiu daca politia ma poate obliga sa imi angajez firma de paza sau sa montez alarma avand in vedere ca am camere de supraveghere si nu cred ca toate cerintele legii 333/2003 ( grilaj la usi, lumini aprinse, paza, alarma ..) sunt aplicabile unei sali de fitness.
Ce anume sunt eu obligata referitor la aceasta lege?
Ce tip de societate pot inffinta pt o sala de fitness pt a plati mai putine taxe si impozite. Avand in vedere ca o sa am 3 angajati o pot trece pe AF sau PFI?
Si care sunt actele, avizele necesare pt functionare?
Multumesc
Buna ziua, mama a murit acum 3 ani si inca nu am facut actele de succesiune.
Tatal meu vrea sa ma evacueze din apartament pentru a veni cu o femeie si de asemenea sa ma dezmosteneasca.
As dori sa stiu daca pot fi evacuata si in e conditii sau daca ma poate obliga cineva sa imi vand partea mea de apartament mostenita in urma succesiunii.