am o sala de fitness si as vrea sa stiu daca politia ma poate obliga sa imi angajez firma de paza sau sa montez alarma avand in vedere ca am camere de supraveghere si nu cred ca toate cerintele legii 333/2003 ( grilaj la usi, lumini aprinse, paza, alarma ..) sunt aplicabile unei sali de fitness.
Ce anume sunt eu obligata referitor la aceasta lege?
Buna ziua,
Trebuie stiut mai intai sub ce forma juridica va desfasurati activitatea, daca sunteti o entitate inclusa in textul art. 2, alin. 1 din lg. 333/2003.
Raspunsul dat de Bodealex este genul de raspunsuri care nu numai ca nu ajuta pe nimeni, ba, mai mult incurca. Este genul de raspuns al vreunui avocat care nu-ti ofera nimic fara bani, sau al vreunui proprietar de firma de paza...
Aceasta lege stabileste 2 situatii in care va puteti afla: 1) - daca sunteti o unitate unde este posibil si functioneaza un sistem de paza organizat; 2) - daca nu, atunci politia va poate obliga sa va montati sistem de alarma.
Spun "va poate obliga", desi in lege nu exista obligativitatea tuturor enumerarilor - art.3 alin. 3 din lg. 333/2003. Va spun asta ptr. ca am patit-o mai rau - v. articolele mele pe acest forum - cu dreptatea de partea mea!
Politia spune ca ...
Qala
Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)