avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate cristisimplu

Activitate cristisimplu

Buna ziua. Sunt șofer pe taxi si astazi in timp ce efectuam o cursa cu o doamna am oprit într-adevăr într-o zona unde oprirea este interzisă dar am oprit pentru ca acolo era o banca si clientul meu trebuia sa isi scoata niste bani de acolo.
In spatele meu imediat oprește o mașină normala din care se da jos un polițist care avea pe dansu decat geaca inscripționata cu poliția.
Vine la. Mine la geam imi cere actele dintre care mi a luat decat buletinul si talon le a facut poza cu telefonul lui mobil si mi lea returnat spunându-mi ca imi va trimete amenda acasa pebtru ca acum nu are timp.
L am întrebat de cand este metoda asta cu telefoanele facem poze la acte la masina si apoi trimetem amenzi cuk ne vine, el enervanduse apoi imi spune tu ști cine sunt eu? Ii spun frumos ca nu ma interesează iar acesta se apleaca insistent la mine la geam făcându-mă atent la ecusonul cu numele lui si amenintanduma ca sa tin minte numele lui toata viata, apoi mi am luat clientul care intre timp venise la masina si am plecat.
Eu acum ce fac? Ii fac plangere lui sau astept sa imi trimeata el amenda acasa asta dupa bunul lui plac ca presupun ca imi poate trimete orice amenda dorește cat timp e comandant al politiei rutiere
Răspuns la discuția Drepturi succesorale
Eu nu am drept la nici o parte din apartament?
Inseamna ca pot face legea sigur dupa bunul meu plac
Buna seara ma numesc Radu (27ani) si am o problema din care sper ca se poate rezolva ceva.
Cand m.am nascut parintii mei si.au vazut fiecare de viata lui iar eu am ajuns in grija bunicilor din partea tatalui, eu cu bunicii mei am ramas intrun oras, tatal in bucuresti iar mama in craiova.
In tot timpul acesta ei m.au crescut ei m.au educat, ei s.au preocupat de tot ce tine de cresterea unui copil, parintii mei nestiind de existenta mea prea mult poate 1data de 2 ori pe an sa sune sa intrebe de sanatate.
Acum 3 ani bunicii mei au murit impreuna cu inca un fiul de al lor, ramanand pe lume tata si inca un frate de al lui, acum intervine succesiunea ,stiind oameni ca cei batrani s.au dus acum vor sa isi intre in drepturi asupra apartamentului unde stau in prezent si m au anuntat telefonic ca o safaca succesiunea si fiecare sa isi ia partea, ei neavand nici o contributie la acest apartament, apartamentul a fost luat pe munca bunicilor.
Eu ce fac in situatia asta?
E locul unde am crescut 20ani si ei acum dupa atatia ani sa vina sa ma lase in drum?
E ok asa?
Ce pot face?
Tin sa mentionez ca am ramas in grija bunicilor dar nu cu vreo chestie legala, m au luat pur si simplu sa ma creasca vazand ca parintii mei sunt de 2 bani si nu aveau de gand sa ma creasca.
Buna siua, ma numesc alexandru si as dorii sfatul dvs.
In prezent locuiesc in apartamentul parintilor mei, loc unde am locuit impreuna cu ei si cu un frate, cu timpul ei s.au stins din viata pe rand, in urma cu 3 ani mama, anul acesta in ianuarie tata iar in urma cu o luna mi.a murit si fratele. Acum sunt singur si apelez la dvs pentru a ma indruma pt succesiune.
Eu mai am un frate dar el este stabilit in alt oras cu familia lui (singura mea ruda de gradul 1).
Buletinul meu expira in luna 11 anul 2016 iar eu pt a avea mai departe buletin stiu ca trebuia sa fiu luat in spatiu de catre unul din propietari dar ei nu mai sunt, mi.sa spus de succesiune, am fost la un notar din oras si acesta mi.a spus ca trebuie facuta succesiune intre toti 3 decedati iar aceasta costa unde la 1700lei adica 5100lei in total ,bani de care eu nu dispun la salariile care sunt unde abia ma pot intretine. Intrebarea mea este daca mai exista vreo solutie nu asa costisitoare. Va multumesc!
Răspuns la discuția INFO: ACTE FIRMA
multumesc amandurora pentru sfaturi!
Buna ziua, sunt nou pe acest forum si caut informatii.
Am infiintat o firma si sunt asociat unic si administrator totodata! Persoana care m-a "sponsorizat" sa spun asa doreste ca ea sa pastreze actele si stampila, acum intrebarea mea este ce rau imi poate produce mie o persoana straina daca este in posesia actelor si a stampilelor?
Totul se face in prezenta mea cu dreptul meu de semnatura sau se pot face "magarii" si fara mine?
Ce risc sa patesc?
Multumesc!