avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate ingagaby

Activitate ingagaby

multumesc mult
declaratie facuta intre doua persoane, fara martori in care este specificat ca nu s-a considerat necesar,dar in ea este detaliat unele intamplari si cheltuieli ,recunoscute in scris ,...semnata de ambele persoane ,poate fi folosita declaratia ca o dovada intr-un proces...va rog sa-mi raspunde-ti
Va rog sa-mi raspunde-ti daca pot folosi ptr un magazin mixt un cantar adus din Germania si omologat cu cod european? Este diferenta intre un cantar fiscalizat si omologat? Va rog sa-mi raspunde-ti?
in urma cu 15 ani ,dupa divort fostul sot a plecat cu masina care era pe numele meu cu tot cu acte,acum la primarie apar cu impozit pe toti anii,am facut atunci declaratie la politie ,nu am primit nici un raspuns.recent am fost la postul de politie sa-mi dea ceva la mana ca am declarat ca a fost luata masina(precizez ca nu a avut loc partaj)Intrebarea mea este si totodata si rugamintea sa ma sfatuiti ce pot sa fac ....
multumesc,daca a fost angajat in armata tot de primarie va depinde?
va rog sa -mi raspunde-ti ,daca un pensionar gradul 1 de invaliditate are dreptul sa ceara asistent social in locul indemnizatiei de insotitor si daca este posibil unde trebyie sa ma adresez .Mentionez ca la acordarea gradului 1 de invaliditate mi s-a spus ca s-a scos din lege asistentul social si a ramas indemnizatia de insotitor

multumesc
daca cotabilitatea de la ii e tinuta intr-un program ,unde scoate registrul jurnal de incasari si plati e nevoie sa completez de mana in registru zilnic...... va rog sa-mi raspundeti
multumesc
multumesc