in urma cu 15 ani ,dupa divort fostul sot a plecat cu masina care era pe numele meu cu tot cu acte,acum la primarie apar cu impozit pe toti anii,am facut atunci declaratie la politie ,nu am primit nici un raspuns.recent am fost la postul de politie sa-mi dea ceva la mana ca am declarat ca a fost luata masina(precizez ca nu a avut loc partaj)Intrebarea mea este si totodata si rugamintea sa ma sfatuiti ce pot sa fac ....
Timp de 15 ani dv nu ati intreprins demersuri concrete pentru solutionare problema ?
De 15 ani acceptati sa vi se impuna obligatii anuale la buget fara a detine bunul mobil ?
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil
In baza declaratiei notariale si a cererii de radiere bun mobil la cererere,autoritatea fiscala va dispune radierea auto de pe rolul dv fiscal-dupa achitarea debitelor in urmarire +penalitati aferente
Ca sa mergeti la notar pt declaratie, trebuie sa aveti actele in original ale masinii, ori dvs ati spus ca le-a luat fostul. Trebuie sa declarati notarului, adevarul unde este masina, ori dvs nu o puteti declara disparuta pt ca deja aveti cunostinta ca este la fostul sot, furata nici atat pt ca trebuie dovada de la politie.
Incepeti demersurile de la politie, faceti cerere sa vedeti daca masina se mai afla in circulatie, in 15 ani de zile se puteau intampla multe. Datele de identificare ale masinii le puteti solicita de la impozite si taxe, pt a le trece in cererea catre politie. Incercati pe cale amiabila cu fostul sa rezolvati problema, poate el a dus-o la Remat si asta simplifica mult lucrurile, puteti sa o radiati cu aceea adeverinta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere auto
Adriano7c
Bună ziua
Masina mea a fost predata la remat.
Dețin certificatul de distrugere
Pe baza acestuia am scos masina de la taxe și impozite.
Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)