avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate caesar1602

Activitate caesar1602

Nu am decat niste inregistrari telefonice, nu detin si acte pentru banii pe care i-am dat. Nu stiu daca ar fii binevenit sa merg si la politie sa declar faptul ca am dat acele copii dupa acte. Poate sa le declar pierdute, pentru ca nu vreau sa ma trezesc in viitor ca am cine stie ce credit sau nu mai stiu eu ce.

Inca o problema in acest caz este ca aceasta persoana care a vrut sa ma ajute a folosit si numele unui anume procuror de pe la ICCJ.
Buna ziua. Am oferit cuiva o suma de bani pentru a-mi inlesni angajarea in cadrul unui serviciu de stat. In ideea ca aceasta persoana ma va ajuta cu angajarea i-am oferit si copii dupa actele personale (certificat de nastere, diploma de bacalaureat, cazier in original, etc.). Aceasta persoana nu a rezolvat nimic si nu stiu daca mai am posibilitatea sa mai recuperez ceva din banii pe care i-am dat. Ce pot face in acest caz? Mentionez ca am niste inregistrari telefonice.
O societate are ca angajati persoane ce nu au ajuns la varsta de pensionare dar si persoane pensionare angajate.
In cazul unei concedieri de personal, exista vreun temei legal prin care societatea sa renunte mai intai la personalul pensionat angajat sau conducerea societatii decide la cine sa renunte?
Va multumesc.
Răspuns la discuția activitate contabilitate
M-am grabit cu ceea ce am postat mai sus. Am inteles perfect despre ce e vorba.

Răspuns la discuția activitate contabilitate
Art. 10. (4.1) În cazul persoanelor prevazute la art. 1 alin. (5), raspunderea pentru organizarea contabilitatii revine acestora. Conducerea contabilitatii se poate efectua de catre aceste persoane, situatie in care raspunderea pentru conducerea contabilitatii revine acestora.

In aceasta situatie, la ce se refera?
Buna ziua,
sunt absolvent de studii medii, profil real. Am urmat un curs de contabilitate comerciala si de 6 ani de zile ocup functia de contabil. Indeplinesc conditiile necesare pentru a putea tine contabilitatea la diverse SRL-uri, PFA-uri, etc?