Din cate am citit, doar urmatoarele contributii:
- contributia individuale de asigurari sociale de sanatate in procent de 5,5 %
- impozit pe venit -16%
- contributiei angajatorului privind asigurarile sociale de sanatate in procent de 5,2 %.
Daca sunt administratorul unei societati si lucrez 8h/zi la o alta firma,pot declara ca functia de baza este cea la societatea unde sunt administrator?
Dar contractul individual de munca poate fi modificat numai prin acordul partilor,pe mine ma intereseaza daca exista vreo lege in care nu trebuie sa fac acest act aditional si se aplica reducerea salariului ca urmare a eliminarii contractului colectiv de munca la nivel de ramura potrivit L62/2011.
Nu exista o lege care prevede ca a expirat contractul colectiv de munca la nivel de ramura si trebuie sa respectam HG 23/2013,unde salariul este de 750 ron,si nu suntem in culpa daca facem aceasta modificare de la 880 la 750ron?
Salariul minim brut de 880 ron a fost la nivel de ramura,dar din cate am citit nu mai exista contract colectiv la nivel de ramura.Am acest drept de a reduce salariul la 750 ron?Mentionez ca nici noi nu am semnat acel contract colectiv de munca la nivel de sector de activitate, nu suntem cuprinsi in acea lista.
Cu aceeasi situatie ma confrunt si eu.La nivel de unitate nu avem un jurist si mi se cere in mod repetat,sa gasesc in baza caror articole pot sa aplic salariul de 750 ron daca nu exista contract colectiv de munca.Avem un salariu minim brut de 880 ron si vor sa gasesc baza legala pt 750 ron.Este prevazut asa ceva in vreo lege?