avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii societate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii societate

Ce contributii trebuie sa plateasca o societate pentru un administrator care nu are functia de baza la societate?
Cel mai recent răspuns: Alynush_30 , utilizator 14:50, 5 Martie 2013
Se platesc toate contributiile la bugetul de stat ... nu se acorda deducere personala , in aceasta situatie.
Si contributia la somaj?
Din cate am citit, doar urmatoarele contributii:
- contributia individuale de asigurari sociale de sanatate in procent de 5,5 %
- impozit pe venit -16%
- contributiei angajatorului privind asigurarile sociale de sanatate in procent de 5,2 %.
Asa cum v-am spus se platesc toate contributiile ... admnistratorul are c.i.m. sau ce raport juridic are cu acea societate?
Contract de mandat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii platite pentru un c.i.m. al unui angajat pensionar emaio emaio Buna ziua. As dori sa aflu ce contributii ar trebui platite pentru un C.I.M. al unui angajat care este deja pensionar pentru limita de varsta, atat angajatul ... (vezi toată discuția)
Impozitare salarii compensatorii emilia19p emilia19p Buna! am lucrat la Posta Romana si recent am fost disponibilizata primind o decizie prin care imi vor fi date salarii compensatorii.... de atunci se tot aud ... (vezi toată discuția)
Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)