avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Activitate mari_2211

Activitate mari_2211

Răspuns la discuția Jurist - ajutor la inceput?
Multumesc, multumesc. :D Sunt putin stresata. Poate mai mult. :) Ma tem de inceputuri. Si as strange documentatie, as citi o, ca sa ma descurc.
Va multumesc mult pentru informatii. Am inceput deja sa caut. Am terminat facultatea acum 4 ani si tot ce imi aduc aminte sunt succesiunile pentru ca mi au placut tare mult. Acum vreau sa citesc codurile sa imi transcriu niste notite, sa citesc legile recomandate de dumneavoastra si sa imi scot niste acte tipizate sau contracte tipizate. Sa fiu in tema. Obiectivul meu este o primarie si nu as vrea sa fiu, cu riscul sa ma repet, ca magarul in ceata, ca succesiunile n au nici o treaba cu munca de jurist intr o primarie. Gasesc acte tipizate sa le am ca exemplu pentru a stii sa intocmesc un act/ contract? Va multumesc mult ca ma ajutati.
Va multumesc frumos pentru raspuns. De azi ma pun pe treaba.
Alynaelena, ai reusit sa gasesti ceva?

Buna ziua. Am terminat facultatea de drept si vreau sa incep o cariera ca jurist in administratia publica. Pentru a nu fi ca magarul in ceata, neavand experienta, puteti sa ma ajutati va rog cu informatii care mi ar fi de folos? Ce ar trebui sa citesc pentru a avea habar ca jurist intr o institutie publica? Ce coduri, ce legi, orice? Va multumesc.