avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate marcel71

Activitate marcel71

Răspuns la discuția Furt, amenintare si lovire
situatia e mult mai delicata ,desi respectivul are un mare bagaj infractional in spate ,nu a patit nimic in decursul anilor pt ca unchiul e procuror,iar politistul e amantul surorii celui in cauza....si am ajuns la concluzia ca o mana se spala pe alta
aici se poate proba.se poate compara porumbul pe care il mai am cu ce s a gasit asupra lui.problema e ca politia nu a retinut cantitatea de porumb care a gasit o la el,nici macar nu a luat o pungulita pt proba,iar dupa plecarea politiei l a incarcat pe tot in caruta si l a vandut unor ciobani pt consumul animalelor
va multumesc
buna seara,as dori un sfat de la cineva in masura.Un vecin mi a intrat noaptea in curte si mi a furat cca800kg de porumb,azi l am prins cand incerca sa l valorifice,am anuntat politia si nu a luat nici o masura.Mai mult,dupa plecarea poltiei m a lovit,si m a amenintat ca intra peste mine in casa ma omoara si da foc casei.mentionez ca in 2008 mi a furat si alte bunuri, i a fost intocmit dosar penal si a recunoscut fapta,dar instanta a dispus achitarea pe motiv ca nu reprezinta pericol social.Mentionez ca respctivul este recidivist.Ce ma sfatuiti sa fac in cazul de fata?
am imprumutat socrului meu in anul 2009 un utilaj agricol .Respectivul utilaj l am dobandit in urma unui schimb cu o alta persoana,neexistand vre-un act.in 2010 am divortat de sotia mea iar fostul socru motiveaza ca e bun comun din timpul casatoriei si are acceptul fiicei lui sa l foloseasca,refuzand sa mi l inapoieze.Ce ma sfatuiti sa fac pt a mi recupera utilajul?
va multumesc
multumesc pt raspuns.
asi dori si alte pareri daca este posibil
va rog sa mi dati un raspuns in legatura cu urmatoarea problema :am imprumutat un vecin cu o suma de bani cu act notarial,fara dobanzi sau alte majorari.Am stabilit rate lunare egale pe o periada de 3 ani,vecinul obligandu-se in fata notarului sa aduca garantii mobile si imobile prezente si viitoare in termen de 3 luni de la data autentificarii contractului de imprumut. Acum dupa mai bine de un an de zile nu am primit inapoi nici o rata si nici nu s a prezentat la notar cu actele casei.Ce trebuie eu sa fac acum pt a mi recupera banii??.va multumesc anticipat pt raspunsuri