avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituirea unui bun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituirea unui bun

am imprumutat socrului meu in anul 2009 un utilaj agricol .Respectivul utilaj l am dobandit in urma unui schimb cu o alta persoana,neexistand vre-un act.in 2010 am divortat de sotia mea iar fostul socru motiveaza ca e bun comun din timpul casatoriei si are acceptul fiicei lui sa l foloseasca,refuzand sa mi l inapoieze.Ce ma sfatuiti sa fac pt a mi recupera utilajul?
Cel mai recent răspuns: Cristian Raduta - Birou de Mediator , Mediator 14:45, 26 Februarie 2013
Pai daca nu puteti demonstra ca e bunul dumneavoastra neexistand acte, atunci nu prea vad ce puteti face. Ati partajat bunurile obtinute in timpul casatoriei? Puteti ruga persoana de la care il aveti sa il ceara?
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort 33krm 33krm In timpul casatoriei, tatal sotului si-a vandut apartamentul, si a dat banii soților sa-si contruiasca casa, in care a locuit si el pana la divortul lor, ... (vezi toată discuția)
Cum se face mostenirea? MarialuNan MarialuNan Buna ziua. Sotul meu a decedat recent. Dar anul trecut a decedat socrul meu. Sotul are o sora fara mostenitori. Si nu a facut mostenirea dupa socru, ca a spus ... (vezi toată discuția)
Partaj matrimonial lucia58 lucia58 in timpul casatoriei cu sotul am avut deschis o activitate comerciala ,pe care am condus-o eu ,activitatea am desfasurat-o la casa si in curtea socrilor mei , ... (vezi toată discuția)