avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj matrimonial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj matrimonial

in timpul casatoriei cu sotul am avut deschis o activitate comerciala ,pe care am condus-o eu ,activitatea am desfasurat-o la casa si in curtea socrilor mei , in ajutorul activitatii societatii am facut o constructie care a fost platita din banii societati .,dupa lichidarea societatii aceasta a ramas in folosinta noastra.Mentionez ca ce sa consturuit a fost facut pe autorizatia socrului meu ,care era proprietarul casei si a curtii.Acum la partaj sotul motiveaza ca aceasta constructie e facuta de socru si el o considera mostenire ,nu bun comun.E posibil sa aiba dreptate???? Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucia58 , utilizator 14:12, 25 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare, sau nu, a notarului public elisabeta propszt elisabeta propszt Acum un an mi-a murit soacra, lasand un testament in favoarea mea si a sotului. actele de intabulare au fost facute pe soacra 1/1 parte. Socrul a murit in ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor miha_mimi miha_mimi Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Socrii mei au divortat in 1981. In hotararea de divort scrie ca se dispune iesirea din indiviziune asupra ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare parinti-copii Monelu Monelu Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti cum sa fac. Am demarat in 2008 constructia unei case impreuna cu parintii sotului,pe proprietatea acestora.Noi urmeaza sa ... (vezi toată discuția)