avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate gabon77

Activitate gabon77

multumesc mult
Atat timp cat la bordul Autoutilitarei sub 3,5 tone , exista foia de parcurs,se face in fiecare dimineata,,daca folosesti auto,aviz de marfa si document transport unde rezulta clar ca dvs sunteti transportatorul.nu are ce sa va faca.psdaca stati pe la Dedeman , etc,ca rechini atunci va agata.
AM UN BIROU DE INCHIRIAT PE FIRMA LA UN PARTID POLITIC ,FACTURA EMIT CU SAU FARA TVA? MULTUMESC
Răspuns la discuția Taxe trim 4 2017
TIN SA PRECIZEZ CA AM AVUT VENIT DIN COMUNITATE . AM AUZIT CEVA DE FORMULARUL 600
Răspuns la discuția Taxe trim 4 2017
BUNAZIUA , 3 TRIMESTRE SUNT PLATIE MAI AM TRIM4 AVAND IN VEDERE CA PANA PE 25 IANUARIE 2018 SE PLATESRE PT TRIM 4 2017 RAMANE TOT LEGEA DIN 2017''multumesc pt raspuns
BUNA ZIUA CUM TREBUIE SA MA COMPORT CU TAXELE PE TRIM 4 2017 , SA SCHIMBAT CEVA SAU TOT ASA RAMAN PE TRIM 4 . PRECIZES CA SUNT TITULAR SI IN ACELAS TIMP ANGAJAT LA FIRMA . DOAR EU SUNT ANGAJAT SI NU AM DEPASIT CIFRA DE 500000€.INTREBAREA MEA ESTE TOT ASA RAMANE LEGEA CA SI PE 2017?? ADICA DE PLATIT PANA PE 25. MULTUMESC ANTICIPAT .
Detin firma transport pana in 3,5 t,dar acum as vrea sa cumpar si camioane nu TIR,doar Cu cat C.care sunt pasii de urmat.?
Pana in 3,5 t nu ai nevoie de licenta.drumuri bune
buna ,am o firma de transport,manovalanta, etc,mai multe coduri caen , si vreau sa angajej 2 persoane pe o durata de 6 luni,contract de munca an romania ,dar munca se va desfasura pe territoriu Italiei.aceste 2 persoane sunt residenti in romania,dar in acelasi timp si an Italia. am dreptul sa le angajej an RO SI SA LUCRE AN ITALIA????MULTUMESC