avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cu sau fara tva la factura de inchiriere spatiu?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cu sau fara tva la factura de inchiriere spatiu?

AM UN BIROU DE INCHIRIAT PE FIRMA LA UN PARTID POLITIC ,FACTURA EMIT CU SAU FARA TVA? MULTUMESC
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gabon77 , utilizator 12:25, 9 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Închirierea se încadrează la operațiuni scutite fără drept de deducere a TVA, conform art. 141, alin. 2, lit. e din Codul fiscal. Însă acest cestui regim de scutire nu are caracter obligatoriu, așa că puteți opta pentru taxare conform art. 141, alin. 3 din Codul fiscal.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie fara tva companie cu mai multe spatii danileo danileo Buna ziua, Avem o firma platitoare de tva care detine mai multe cladiri de birouri, facturand normal cu tva chiria catre chiriasi. Este posibil sa avem ... (vezi toată discuția)
Posibil storno factura? bbn_1982 bbn_1982 Buna seara! Am 2 intrebari: 1) Am emis niste facturi in luna septembrie cu TVA, pe baza unui contract de locatiune. Am inteles ca pentru aceste facturi nu se ... (vezi toată discuția)
Compensare dividende cu un imobil (teren) Lulica Lulica Buna ziua As dori sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: in 2007 am cumparat un teren pe societate. Societatea are 2 asociati care au de ridicat dividende din ... (vezi toată discuția)